Yage Organics - Korejský rituál krásy v 10 krocích

Už jste se někdy pozastavily nad tím, proč mají ženy v Asii tak krásnou pleť, která skoro nestárne? Kromě toho, co jim bylo od přírody naděleno do vínku, se na zdraví kráse jejich pleti podílí i intenzivní kosmetická péče. Zatímco velká část beauty guruů propaguje kosmetický minimalismus a co nejjednodušší postupy, asijský pohled je zcela odlišný - čím více, tím lépe.

Kosmetika Yage Organics

Česká přírodní kosmetika Yage Organics nabízí produkty, sestavené podle tradičního korejského rituálu krásy. Tento ucelený systém péče o pleť zahrnuje hloubkové čištění, hydrataci i následnou výživu a postará se o všechny typy pleti.

  • Vyrobená ze 100 % přírodních látek
  • Obsahuje pouze aktivní ingredience (neobsahuje žádné zbytečné “výplně”)
  • Bez umělých konzervantů a syntetické parfemace
  • Vysoce koncentrované produkty pro komplexní péči o pleť

image_1

Proč právě Yage?

Yage je nápoj, vyráběný amazonskými indiány z kmene Kofánů. Jeho pití se tradičně používá k duchovnímu vedení, léčbě emočních poruch a k rozšíření vědomí. Pročišťuje fyzické tělo a léčí lidskou duši.

Stejně jako tento výjimečný nápoj i kosmetika Yage čerpá z tajemné moudrosti přírody. Ve složení Yage Organics produktů najdete blahodárné výtažky z bylin, vzácné pěstící oleje i exotické ingredience jako je kukui, cacay, murumuru nebo bakuchiol.

10 KROKŮ RITUÁLU

ČISTICÍ PÉČE - Č. 0-2

Čištění probíhá ve 3 krocích. Odličovací olej Č. 0 odstraní make-up a rozpouští nečistoty. Následné dočištění mycím gelem Č.1 odstraní přebytečnou mastnotu. Závěrečná fáze je vyhrazena peelingu a masce Č. 2 (maska se používá pouze 1–2 krát týdně). Teprve nyní je pleť dokonale připravená přijímat účinné látky a výživu.
 

Dvojité čištění

Základem korejské kosmetické rutiny je důkladné čištění, které zbaví pleť všech nečistot a připraví ji na další kroky rituálu. K tomu slouží tzv. dvojité čištění - nejprve čištění olejem a poté mycím gelem. Oleje skvěle pleť zbavují nadbytečného kožního mazu a znečištění z ovzduší. Potu a nečistot potom pleť zbaví gel. 

1-yage

Dvojité čištění

Základem korejské kosmetické rutiny je důkladné čištění, které zbaví pleť všech nečistot a připraví ji na další kroky rituálu. K tomu slouží tzv. dvojité čištění - nejprve čištění olejem a poté mycím gelem. Oleje skvěle pleť zbavují nadbytečného kožního mazu a znečištění z ovzduší. Potu a nečistot potom pleť zbaví gel. 

  1. Pleť očistěte odličovacím olejem Snow white. Mix rostlinných olejů, energeticky ošetřený a zesílený vysokými vibracemi perel, pleť do hloubky čistí a uvolňuje ucpané póry. Účinně odstraňuje i voděodolný make-up a díky obsahu osvěžující okurky a rýžových otrub pomáhá udržovat hydrataci pokožky.

  2. Zbytek nečistot šetrně odstraňte mycím gelem Sametový dotek. Gel je vhodný i pro citlivou pleť, pokožku zklidňuje a harmonizuje. Sedne aknózní pleti i zralé pleti s prvními známkami stárnutí. 

2-yage

 

Peeling

Odumřelé kožní buňky způsobují, že pleť vypadá mdle a unaveně. Proto je potřeba pravidelný peeling, který pokožku znovu rozjasní a zjemní. Pro další krok rituálu si zvolte peeling podle vlastního výběru:


3-yage

 

Tonikum

Pleťové tonikum reguluje přirozené pH pleti po čištěnízjemňuje pokožku a připravuje ji na další kroky péče. Hydratační tonikum Rose Kiss díky svému složení pomáhá pleť zklidnit, stahuje rozšířené póry, zvyšuje pevnost a elasticitu. Působí protizánětlivě a antibakteriálně, takže napomáhá i při léčbě kožních onemocnění.

 

 

 

4-yage

 

Esence (hydratační péče) 

Esence se svým složením a konzistencí nachází na pomezí mezi tonikem a sérem. Je lehčí a méně koncentrovaná než sérum, ale výrazněji hydratuje, než tonikum. Je to koncentrovaná směs aktivních látek, která proniká hluboko do pokožky a usnadňuje vstřebávání dalších produktů

Hydratační esence Aqua splash s kyselinou hyaluronovou pleť hloubkově hydratuje, vyhlazuje vrásky, upravuje tvorbu kožního mazu, zlepšuje povrchovou strukturu pokožky, vypíná a posiluje elasticitu kožní bariéry.

 

  

 

list-3000px

Ošetření nedokonalostí

Následující fázi vládnou séra, ampule a pleťové oleje. Jde o koncentrované produkty, obsahující pořádnou nálož aktivních ingrediencí, které cílí na konkrétní problémy pleti  - jako jsou například akné, vrásky nebo hyperpigmentace. Kromě toho pomáhají uzamykat v pleti dostatečnou dávku hydratace i všechny blahodárné látky z ostatních produktů.

8. Extra péče

V osmém kroku Yage nabízí intenzivní elixír na oči Magical phyto retinol, který bojuje proti projevům stresu a únavy. Zmírňuje tmavé kruhy, zbavuje suchosti a projasňuje křehkou pleť v očním okolí. Pro speciální péči o aknózní pleť potom vyzkoušejte SOS MIRACLE, koncentrovanou bylinou směs proti pupínkům a pro regeneraci pokožky.

9 & 10 Sluneční ochrana - již brzy v nabídce

Předposlední fáze rituálu je věnována pleťové mlze, která pleť osvěží, napomůže hydrataci a zvýší ochranu kůže proti vnějším faktorům.

Aby si pleť zachovala zdravý a mladistvý vzhled co nejdéle, je potřeba ji chránit před negativním vlivem slunečního záření. Sluneční paprsky nám sice v přiměřeném množství dodávají potřebnou dávku vitamínu D (důležitou mimo jiné právě pro zdraví kůže), ale pokud je jich příliš, mohou způsobovat tzv. oxidační stres a urychlovat stárnutí kůže.

Pokud se proto chystáte ven, měli byste podle korejské tradice vždy použít krém s dostatečným ochranným faktorem.