Našich 8 favoritů pro podzimní pohodu

Slunečné babí léto vystřídaly šedivé, mlhavé dny, které přímo vyzývají k tomu, abychom se doma zabalili do deky a s čajem v ruce se začetli do oblíbené knížky. Ne vždy je ale možné těmto touhám vyhovět. Proto pro vás máme pár tipů na naše oblíbené produkty, které vám pomůžou nepodlehnout podzimní letargii a prožít tyto dny s energií a dobrou náladou. 

freestocks-cAN5603l3hE-unsplash

 

Podzimní favoriti

Nadechněte energii, vydechněte únavu

Vypili jste od rána už třetí hrnek kávy, ale pořád byste nejraději zalezli zpátky do postele? Dopřejte své mysli vzpruhu s přírodním osvěžovačem vzduchu od Nobilis Tilia! 

Svěží vůně máty, eukalyptu, rozmarýnu a limetky vám pomůže dodat energii a zahnat starosti, abyste i náročný den prožili bez stresu a vyčerpání. Vybrané éterické oleje mají navíc antimikrobiální účinky, takže pomohou pročistit vzduch od nežádoucích patogenů a podpořit vaši imunitu.

Vyzbrojte se proti bacilům

Změny počasí, nedostatek sluníčka i vyšší míra stresu, kterou mnozí v tomto období zažívají, negativně ovlivňuje náš imunitní systém. Doplňte svou domácí lékárničku o aroma sadu První pomoc a nenechte se sezónou chřipek a nachlazení rozhodit.

Podzimní favoriti
Podzimní favoriti

Rozpusťte napětí

Stává se vám, že večer ulehnete do postele, a přestože jste naprosto vyčerpaní, nemůžete usnout? V hlavě si přehráváte události uplynulého dne, vytváříte si pomyslné to-do-listy a přemýšlíte nad úkoly, které ráno budete muset splnit? 

Udělejte za náročným dnem tečku a připravte si na tolik zasloužený odpočinek s relaxační koupelovou solí Sweet dreams. Obsažený éterický olej z levandule pomáhá při nespavosti, zmírňuje stres, usnadňuje usínání a zlepšuje celkovou kvalitu spánku. 

Rozpusťte své starosti ve voňavé směsi mořské a epsomské soli, levandule a slézu s ALMARA SOAP!

Zpříjemněte si pracovní dny

Věděli jste, že aromaterapii můžete využít nejen k relaxaci, ale také k lepšímu soustředění při práci nebo studiu? Právě s tím vám pomůže směs éterických olejů “Pracovní”. Pečlivě sestavená směs bergamotu, borovice, rozmarýnu a další vonných olejů pomáhá zlepšit paměť a koncentraci, zmírnit únavu a přinést do mysli optimismus a pocit naplnění.

Podzimní favoriti
Podzimní favoriti

Nachytejte bronz z pohodlí vlastní koupelny

Vraťte se na chvíli z pošmourného českého podzimu na slunečnou pláž! Přírodní samoopalovací mléko od Nobilis Tilia vaší pokožce dodá zdravě zlatavý odstín bez rizik, která s tebou přináší UV paprsky. Navíc pokožku příjemně provoní a hydratuje.

Zpomalte a najděte čas na sebe sama

Ať už sáhnete po knížce, zapnete oblíbený seriál nebo si napustíte vanu, vytvořte si vlastní rituál, který vašem dni dodá stabilitu a pomůže vám dobít baterky. 

Relaxační atmosféru můžete dotvořit třeba s vonnou svíčkou od Biorythme. Charakteristická vůně vanilky ve spojení s hřejivou skořicí vás pomůže naladit do stavu uvolnění a naplno si užít svou chvilku pro sebe.

Podzimní favoriti
Podzimní favoriti

Rozválejte své starosti

Pravidelná masáž obličeje je skvělou formou relaxace a sebepéče. Pomáhá uvolnit napětí z obličejových svalů, zmírňuje vrásky, zlepšuje prokrvení kůže a ulevuje také od bolesti hlavy a migrén

Užijte si uvolňující masáž s vaším oblíbeným pleťovým olejem a jadeitovou sadou od Omorfie!

Přibalte si energii do kapsy

Pokud vás přes den přemáhá únava a vyčerpání, přibalte si do kapsy či kabelky inhalační tyčinku od Nobilis Tilia. Tyčinka napuštěná éterickým olejem z bio citronu, ravintsary a borovice vám kdykoliv během dne dodá chybějící energii, rozjasní mysl a pozvedne vaši náladu.

Podzimní favoriti