7 tipů na originální kosmetické dárky

Přírodní kosmetika se už dávno neomezuje jen na produkty pro běžnou každodenní péči. Buďte při výběru dárků letos kreativní a namísto krémů a sprchových gelů nadělte svým blízkým neobyčejnou kosmetiku, na kterou jen tak nezapomenou!

sandra-seitamaa-sQXTXxiQtO4-unsplash

Vánoční dárky

Přírodní parfémy

Láska k parfémům versus láska k přírodě? Není třeba dělat kompromisy! Sáhněte po přírodních parfémech Dulcia Natural, které oproti běžným parfémům neobsahují tajuplné ingredience s potenciálně škodlivými účinky pro zdraví či životní prostředí.

Přírodní parfém pro ženy Omamná jeho nositelku zahalí do silné, ale přesto jemně ženské vůně, která probouzí smysly a podporuje sebedůvěru.

Přírodní parfém pro může Tajomno kombinuje osvěžující citrusové tóny s mužnou vůní kouřové ambry, doplněné jemnou levandulí a šalvějí. Je vytvořen pro muže, kteří jsou  rozhodní, energičtí, ale zároveň pozorní a jemní.

Vánoční dárky

Oční sérum

Hledáte luxusní dárek pro partnerku, maminku, nebo blízkou kamarádku? S očním sérem Supreme darujete nejen kvalitní přírodní produkt pro péči o oční okolí, ale také rozmazlující čas pro péči o sebe sama. 

Sérum s omlazujícím arganovým olejem, okvětními lístky růže, spirulinou a energetickým nábojem drahokamů je výsledkem dvouletého výzkumu zakladatele značky Inlight, MUDr. Mariana Spieziy. Zjemňuje a vypíná citlivou pokožku okolí očí a dodává pohledu “jiskru”.

Vánoční dárky

Aromaterapeutická mlha

Úleva od stresu, zvýšení energie nebo zlepšení kvality spánku - i takové jsou účinky aromaterapeutické mlhy. Darujte voňavý dárek, který najde využití při práci i relaxaci!

Vánoční dárky

Květová napářka na obličej

Bylinná napářka vykouzlí atmosféru salónu krásy i v pohodlí domova. Pomáhá detoxikovat pleť, zklidňuje ji, vyhlazuje a napomáhá regeneraci. Přírodní květinová vůně navíc příznivě působí také na psychiku a uvolňuje napětí z těla i mysli.

Vánoční dárky

Přírodní bio rtěnka

Že pro krásu není třeba trpět, ukazuje i značka přírodní kosmetiky ZUII ORGANIC. V jejím sortimentu najdete mimo jiné přírodní dekorativní kosmetiku, která není testovaná na zvířatech a je vhodná i pro vegany. 

Sáhněte při výběru dárku třeba po dlouhotrvající bio rtěnce, která má nejen nádherně sytou barvu, ale zároveň nevysušuje rty a poskytuje jim bohatou výživu.

Vánoční dárky

Extra péče o vlasy

Poskládejte pod stromeček balíček pro oslnivé kadeře! Namísto běžného šamponu a kondicionéru, kdy jsme beztak všichni zvyklí kupovat, můžete zkusit například:

Relaxační sůl do koupele

Vánoce jsou plné návštěv a setkávání s rodinou a přáteli. Není proto divu, že po svátcích máme někdy potřebu kvalitního času jen pro sebe. Pomozte svým blízkým načerpat energii a vnitřní klid pro nadcházející měsíce s voňavými koupelovými solemi od ALMARA SOAP

Směs přírodních solí, sušených květin a éterických olejů spolehlivě rozpustí stres, starosti i nahromaděné napětí z těla.