Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.12.2018
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
Co si dáváme do ledniček zajímá čím dál více lidí. A je to dobře. Vždyť strava je jedním z činitelů, které mají vliv na kvalitu naší pleti a vlasů. Je... číst celé
01.07.2018
Nová značka ALMARASOAP
Rozšířila jsem nabídku mýdel a šamponů. Za značkou Almarasoap stojí paní Veronika Machková. Mýdla jsou čisté přírodní produkty se 100% přírodními e... číst celé
12.01.2018
VĚRNOSTNÍ SYSTÉM
Pro všechny registrované zákazníky je spuštěn slevový věrnostní systém. Sleva se vypočítává ze součtu všech objednávek za posledních 6 měsíců. 2 500 ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Kateřině Zábrodské, se sídlem Aloise Jiráska 264, Příbram IV, 261 01, IČ 06491740, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

V Příbrami, 25.5.2018

BLOG

Vánoční aromaterapie
08.12.2019 Tipy
Vánoční aromaterapie
Jaká vůně se vám vybaví, když pomyslíte na Vánoce? Nalaďte se na kouzelnou vánoční atmosféru už teď s pomocí aromaterapie! číst celé
Udržitelné vánoční dárky
01.12.2019
Udržitelné vánoční dárky
Vánoce se blíží a pro mnoho lidí se namísto svátků klidu, lásky a rodinné pohody, stávají symbolem stresu, konzumu a bláznivého nakupování. Jak unikno... číst celé
Vitamín C a jeho role v péči o pleť
22.11.2019 Tipy
Vitamín C a jeho role v péči o pleť
Kdykoliv na nás padá chřipka či nachlazení, jsme zvyklí sáhnout po vitamínu C. Všichni ho totiž známe především kvůli jeho účinkům na podporu imunity.... číst celé
Zbavte se jizev po akné přírodní cestou
14.11.2019 Tipy
Zbavte se jizev po akné přírodní cestou
Akné postihuje více než 80 % všech dospívajících. Objevit se může ale i ve vyšším věku a dospělých, kteří trpící akné, stále přibývá. Kromě nepříjemný... číst celé
Novinky ze světa přírody
ZAJÍMAVOSTI ZE SVĚTA PŘÍRODNÍ KOSMETIKY

Certifikovaná kosmetika

Značení a složení kosmetiky

© Česká biokosmetika 2012 - 2019, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.