Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 700 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.07.2018
Nová značka ALMARASOAP
Rozšířila jsem nabídku mýdel a šamponů. Za značkou Almarasoap stojí paní Veronika Machková. Mýdla jsou čisté přírodní produkty se 100% přírodními e... číst celé
11.01.2018
Nová značka RENOVALITY
Rozšířila jsem nabídku kosmetický pleťových a tělových olejů o značku RENOVALITY. Jedná se o českou rodinnou firmu, která vyrábí 100% přírodní kosmeti... číst celé
12.01.2018
VĚRNOSTNÍ SYSTÉM
Pro všechny registrované zákazníky je spuštěn slevový věrnostní systém. Sleva se vypočítává ze součtu všech objednávek za posledních 6 měsíců. 2 500 ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Kateřině Zábrodské, se sídlem Aloise Jiráska 264, Příbram IV, 261 01, IČ 06491740, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

V Příbrami, 25.5.2018

BLOG

Jaký je váš typ pleti a jaká přírodní kosmetika na vás platí?
Jaký je váš typ pleti a jaká přírodní kosmetika na vás platí?
Která přírodní kosmetika zatočí s mastnou nebo smíšenou pletí? Posvítili jsme si na všechny typy pleti a našli pro ně vhodné řešení, které vaši pleť u... číst celé
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
29.12.2018 Tipy
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
Chemie v kosmetice dnes už není žádným tajemstvím stejně jako fakt, že nám škodí. Podívali jsme se na zoubek těm nejvíc škodlivým látkám, které v kos... číst celé
Bachovy květové esence
30.11.2018 Zajímavosti
Bachovy květové esence
Bachovy květové esence představují velice jednoduchý a přitom velice účinný systém, který navrací harmonii našim emocím a tím také našemu celému bytí.... číst celé
Aroma - Terapeutické praní
Aroma - Terapeutické praní
Jak si čiště a voňavě vyprat nejen prádlo :-) číst celé
Novinky ze světa přírody
FACEBOOK
INFORMACE PRO VÁS
VŠE O NÁKUPU
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.