Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
#pecujosebeslakou
29.12.2018
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
Co si dáváme do ledniček zajímá čím dál více lidí. A je to dobře. Vždyť strava je jedním z činitelů, které mají vliv na kvalitu naší pleti a vlasů. Je... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Kateřině Zábrdodské, se sídlem Aloise Jiráska 264, Příbram IV, 26101, IČ 06491740, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu neurčitou a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

V Příbrami 22.11.2018

    BLOG

    4 příčiny vzniku akné (a co s ním)
    06.07.2020 Tipy
    4 příčiny vzniku akné (a co s ním)
    Trápí vás akné a přes všechnu snahu se ho nemůžete zbavit? Vyzkoušeli jste už snad každý krém i mastičku, utratili spoustu peněz za speciální kosmetik... číst celé
    Encyklopedie exotických ingrediencí v kosmetice (1. část)
    03.07.2020 Herbář
    Encyklopedie exotických ingrediencí v kosmetice (1. část)
    Stává se vám občas, že čtete složení kosmetiky a zní vám to jako španělská vesnice? Seznamte se s exotickými ingrediencemi, na které můžete v kosmetic... číst celé
    Letní zdroje nebezpečí pro Vaše vlasy
    29.06.2020 Tipy
    Letní zdroje nebezpečí pro Vaše vlasy
    Bývají vaše vlasy po létě vždy vysušené, vybledlé a unavené? Poznejte tři největší letní nepřátele zdravých vlasů a naučte se před nimi chránit. číst celé
    Bio herbář: Rozmarýn
    27.06.2020 Herbář
    Bio herbář: Rozmarýn
    Rozmarýn je bylinka, pocházející z oblasti středomoří. Nejširší použití našel v kuchyni, zejména při dochucování masa a zdobení dezertů. Kromě chutnéh... číst celé
    Novinky ze světa přírody
    ZAJÍMAVOSTI ZE SVĚTA PŘÍRODNÍ KOSMETIKY

    Certifikovaná kosmetika

    Značení a složení kosmetiky

    © Česká biokosmetika 2012 - 2020, všechna práva vyhrazena
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.