Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 700 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.07.2018
Nová značka ALMARASOAP
Rozšířila jsem nabídku mýdel a šamponů. Za značkou Almarasoap stojí paní Veronika Machková. Mýdla jsou čisté přírodní produkty se 100% přírodními e... číst celé
11.01.2018
Nová značka RENOVALITY
Rozšířila jsem nabídku kosmetický pleťových a tělových olejů o značku RENOVALITY. Jedná se o českou rodinnou firmu, která vyrábí 100% přírodní kosmeti... číst celé
12.01.2018
VĚRNOSTNÍ SYSTÉM
Pro všechny registrované zákazníky je spuštěn slevový věrnostní systém. Sleva se vypočítává ze součtu všech objednávek za posledních 6 měsíců. 2 500 ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Kateřině Zábrdodské, se sídlem Aloise Jiráska 264, Příbram IV, 26101, IČ 06491740, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu neurčitou a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

V Příbrami 22.11.2018

    BLOG

    Jaký je váš typ pleti a jaká přírodní kosmetika na vás platí?
    Jaký je váš typ pleti a jaká přírodní kosmetika na vás platí?
    Která přírodní kosmetika zatočí s mastnou nebo smíšenou pletí? Posvítili jsme si na všechny typy pleti a našli pro ně vhodné řešení, které vaši pleť u... číst celé
    Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
    29.12.2018 Tipy
    Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
    Chemie v kosmetice dnes už není žádným tajemstvím stejně jako fakt, že nám škodí. Podívali jsme se na zoubek těm nejvíc škodlivým látkám, které v kos... číst celé
    Bachovy květové esence
    30.11.2018 Zajímavosti
    Bachovy květové esence
    Bachovy květové esence představují velice jednoduchý a přitom velice účinný systém, který navrací harmonii našim emocím a tím také našemu celému bytí.... číst celé
    Aroma - Terapeutické praní
    Aroma - Terapeutické praní
    Jak si čiště a voňavě vyprat nejen prádlo :-) číst celé
    Novinky ze světa přírody
    FACEBOOK
    INFORMACE PRO VÁS
    VŠE O NÁKUPU
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.