Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 390,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
#pecujosebeslakou
29.12.2018
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
Co si dáváme do ledniček zajímá čím dál více lidí. A je to dobře. Vždyť strava je jedním z činitelů, které mají vliv na kvalitu naší pleti a vlasů. Je... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Kateřině Zábrdodské, se sídlem Aloise Jiráska 264, Příbram IV, 26101, IČ 06491740, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu neurčitou a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

V Příbrami 22.11.2018

    BLOG

    Yage: Korejský rituál krásy v 10 krocích
    26.03.2020 Tipy
    Yage: Korejský rituál krásy v 10 krocích
    Už jste se někdy pozastavily nad tím, proč mají ženy v Asii tak krásnou pleť, která skoro nestárne? Kromě toho, co jim bylo od přírody naděleno do vín... číst celé
    Přírodní kosmetická výbava pro nejmenší
    Přírodní kosmetická výbava pro nejmenší
    Citlivá dětská pokožka potřebuje co nejšetrnější kosmetickou péči. Je náchylnější k vysoušení a podráždění a kosmetika by jí měla dodat potřebnou výži... číst celé
    Oddalte stárnutí pleti přírodní cestou
    15.03.2020 Tipy
    Oddalte stárnutí pleti přírodní cestou
    V každém období života tak naše pokožka potřebuje odlišnou péči. A i když ani ta nejlepší kosmetika neumí vrátit čas, správná péče dokáže mladistvý vz... číst celé
    Je vaše pleť suchá nebo dehydratovaná?
    07.03.2020 Zajímavosti
    Je vaše pleť suchá nebo dehydratovaná?
    Každý typ pleti potřebuje pro své zdraví optimální úroveň kožního mazu a kožní vlhkosti. Je tak velký rozdíl mezi tím, jestli je kůže suchá nebo dehyd... číst celé
    Novinky ze světa přírody
    ZAJÍMAVOSTI ZE SVĚTA PŘÍRODNÍ KOSMETIKY

    Certifikovaná kosmetika

    Značení a složení kosmetiky

    © Česká biokosmetika 2012 - 2020, všechna práva vyhrazena
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.