Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.12.2018
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
Co si dáváme do ledniček zajímá čím dál více lidí. A je to dobře. Vždyť strava je jedním z činitelů, které mají vliv na kvalitu naší pleti a vlasů. Je... číst celé
01.07.2018
Nová značka ALMARASOAP
Rozšířila jsem nabídku mýdel a šamponů. Za značkou Almarasoap stojí paní Veronika Machková. Mýdla jsou čisté přírodní produkty se 100% přírodními e... číst celé
12.01.2018
VĚRNOSTNÍ SYSTÉM
Pro všechny registrované zákazníky je spuštěn slevový věrnostní systém. Sleva se vypočítává ze součtu všech objednávek za posledních 6 měsíců. 2 500 ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Kateřině Zábrdodské, se sídlem Aloise Jiráska 264, Příbram IV, 26101, IČ 06491740, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu neurčitou a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

V Příbrami 22.11.2018

    BLOG

    Jak používat tuhý šampon?
    28.05.2019 Tipy
    Jak používat tuhý šampon?
    Jak si poradit se „zvláštním“ pocitem na vlasech po umytí mýdlovými šampony? „Po umytí mám na vlasech zvláštní pocit. Vlasy jsou mastné a jakoby povos... číst celé
    Víte co obsahuje váš opalovací krém?
    20.05.2019 Tipy
    Víte co obsahuje váš opalovací krém?
    Začíná čas dovolené, slunce, opalování, koupání, však víte :-) Nedílnou součástí těchto radovánek je i opalovací krém. Víte jestli vás chrání nebo spí... číst celé
    Jaký je váš typ pleti a jaká přírodní kosmetika na vás platí?
    Jaký je váš typ pleti a jaká přírodní kosmetika na vás platí?
    Která přírodní kosmetika zatočí s mastnou nebo smíšenou pletí? Posvítili jsme si na všechny typy pleti a našli pro ně vhodné řešení, které vaši pleť u... číst celé
    Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
    29.12.2018 Tipy
    Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
    Chemie v kosmetice dnes už není žádným tajemstvím stejně jako fakt, že nám škodí. Podívali jsme se na zoubek těm nejvíc škodlivým látkám, které v kos... číst celé
    Novinky ze světa přírody
    VŠE O NÁKUPU

    Obchodní podmínky 

    Doprava

     

    Doprava ZDARMA

    ZÁSILKOVNA - obj. nad 1 000 Kč

    ČP a DPD - obj. nad 2 000 Kč

    Platba

    loga platebních karet

     
    Logo PayPal

    ZAJÍMAVOSTI ZE SVĚTA PŘÍRODNÍ KOSMETIKY

    Certifikovaná kosmetika

    Značení a složení kosmetiky

    © Česká biokosmetika 2012 - 2019, všechna práva vyhrazena
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.