Vždyť už to moc dobře znáte. :-) Aby můj web šlapal jako švýcarské hodinky a mohla jsem Vám nabídnout to nejlepší, využívám k tomu soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Děkuji.

NEJOBLÍBENĚJŠÍ

NOVINKY

arr3Nová značka ALMARASOAP Rozšířila jsem nabídku mýdel a šamponů. Za značkou Almarasoap stojí paní Veronika Machková. Mýdla... arr3Nová značka RENOVALITYRozšířila jsem nabídku kosmetický pleťových a tělových olejů o značku RENOVALITY. Jedná se o českou... arr3VĚRNOSTNÍ SYSTÉMPro všechny registrované zákazníky je spuštěn slevový věrnostní systém. Sleva se vypočítává ze... arr3Nové odstíny přírodních barev na vlasy07.04.2016 - Značka COSMETIKABIO a její přírodní barvy na vlasy byla obohacena o další tři nové... arr3ARCHIV NOVINEKZajímá Vás, co se u nás dělo v minulosti? Zde předkládáme seznam publikovaných novinek staršího...

KONTAKTY

Bc. Kateřina Zábrodská, IČ: 06491740
Aloise Jiráska 264
261 01 Příbram IV
tel: +420 608 074 365
obchod@ceska-biokosmetika.cz
#pecujosebeslaskou




Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Kateřině Zábrdodské, se sídlem Aloise Jiráska 264, Příbram IV, 26101, IČ 06491740, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu neurčitou a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

V Příbrami 22.11.2018