Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.12.2018
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
Co si dáváme do ledniček zajímá čím dál více lidí. A je to dobře. Vždyť strava je jedním z činitelů, které mají vliv na kvalitu naší pleti a vlasů. Je... číst celé
01.07.2018
Nová značka ALMARASOAP
Rozšířila jsem nabídku mýdel a šamponů. Za značkou Almarasoap stojí paní Veronika Machková. Mýdla jsou čisté přírodní produkty se 100% přírodními e... číst celé
12.01.2018
VĚRNOSTNÍ SYSTÉM
Pro všechny registrované zákazníky je spuštěn slevový věrnostní systém. Sleva se vypočítává ze součtu všech objednávek za posledních 6 měsíců. 2 500 ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Česká biokosmetika
Ochrana osobních údajů e-shopu Česká biokosmetika
  1. Bc. Kateřina Zábrodská, se sídlem Aloise Jiráska 264, Příbram IV, 261 01, IČ 06491740, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení/název firmy, IČ,DIČ
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Kateřinou Zábrodskou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchod@ceska-biokosmetika.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.ceska-biokosmetika.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

V Příbrami, 25.5.2018

BLOG

Udržitelné vánoční dárky
01.12.2019
Udržitelné vánoční dárky
Vánoce se blíží a pro mnoho lidí se namísto svátků klidu, lásky a rodinné pohody, stávají symbolem stresu, konzumu a bláznivého nakupování. Jak unikno... číst celé
Vitamín C a jeho role v péči o pleť
22.11.2019 Tipy
Vitamín C a jeho role v péči o pleť
Kdykoliv na nás padá chřipka či nachlazení, jsme zvyklí sáhnout po vitamínu C. Všichni ho totiž známe především kvůli jeho účinkům na podporu imunity.... číst celé
Zbavte se jizev po akné přírodní cestou
14.11.2019 Tipy
Zbavte se jizev po akné přírodní cestou
Akné postihuje více než 80 % všech dospívajících. Objevit se může ale i ve vyšším věku a dospělých, kteří trpící akné, stále přibývá. Kromě nepříjemný... číst celé
5 kroků pro péči o suchou pokožku
08.11.2019 Tipy
5 kroků pro péči o suchou pokožku
Suchá pleť vzniká důsledkem mnoha faktorů. Může jít o krátkodobý stav, způsobený změnami teplot a počasí nebo nevhodnou kosmetikou, ale také o chronic... číst celé
Novinky ze světa přírody
ZAJÍMAVOSTI ZE SVĚTA PŘÍRODNÍ KOSMETIKY

Certifikovaná kosmetika

Značení a složení kosmetiky

© Česká biokosmetika 2012 - 2019, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.