Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
#pecujosebeslakou
29.12.2018
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
Co si dáváme do ledniček zajímá čím dál více lidí. A je to dobře. Vždyť strava je jedním z činitelů, které mají vliv na kvalitu naší pleti a vlasů. Je... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

BLOG

Bio herbář: Bazalka
01.04.2020 Herbář
Bio herbář: Bazalka
Od podpory trávení, přes uvolnění dýchacích cest až po šetrnou péči o mastnou pleť. Seznamte se s léčivými účinky bazalky! číst celé
Yage: Korejský rituál krásy v 10 krocích
26.03.2020 Tipy
Yage: Korejský rituál krásy v 10 krocích
Už jste se někdy pozastavily nad tím, proč mají ženy v Asii tak krásnou pleť, která skoro nestárne? Kromě toho, co jim bylo od přírody naděleno do vín... číst celé
Přírodní kosmetická výbava pro nejmenší
Přírodní kosmetická výbava pro nejmenší
Citlivá dětská pokožka potřebuje co nejšetrnější kosmetickou péči. Je náchylnější k vysoušení a podráždění a kosmetika by jí měla dodat potřebnou výži... číst celé
Oddalte stárnutí pleti přírodní cestou
15.03.2020 Tipy
Oddalte stárnutí pleti přírodní cestou
V každém období života tak naše pokožka potřebuje odlišnou péči. A i když ani ta nejlepší kosmetika neumí vrátit čas, správná péče dokáže mladistvý vz... číst celé
Novinky ze světa přírody
ZAJÍMAVOSTI ZE SVĚTA PŘÍRODNÍ KOSMETIKY

Certifikovaná kosmetika

Značení a složení kosmetiky

© Česká biokosmetika 2012 - 2020, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.