Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.12.2018
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
Co si dáváme do ledniček zajímá čím dál více lidí. A je to dobře. Vždyť strava je jedním z činitelů, které mají vliv na kvalitu naší pleti a vlasů. Je... číst celé
01.07.2018
Nová značka ALMARASOAP
Rozšířila jsem nabídku mýdel a šamponů. Za značkou Almarasoap stojí paní Veronika Machková. Mýdla jsou čisté přírodní produkty se 100% přírodními e... číst celé
12.01.2018
VĚRNOSTNÍ SYSTÉM
Pro všechny registrované zákazníky je spuštěn slevový věrnostní systém. Sleva se vypočítává ze součtu všech objednávek za posledních 6 měsíců. 2 500 ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Značky
  3. ELEMA Přírodní mýdlo s měsíčkem a kurkumou 110 g

ELEMA Přírodní mýdlo s měsíčkem a kurkumou 110 g

Regenerační, velmi příjemné mýdlo s jemnou květinovou vůní, určené k vyhlazení, vypnutí a sjednocení barevného odstínu každého typu pleti. Obsažené sl... celý popis
Dostupnost
Skladem 2 ks
Nejsme plátci DPH
189 Kč
ks
Číslo produktu:EM09
Značka:Elema
Obsah balení:110 g
Výrobce:Elema - Dana Cinerová
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Regenerační, velmi příjemné mýdlo s jemnou květinovou vůní, určené k vyhlazení, vypnutí a sjednocení barevného odstínu každého typu pleti. Obsažené složky podporují, udržují a znovuobnovují pružnost, jemnost a mladistvost pokožky. 

Jemné, velmi výživné přírodní mýdlo s aromaterapeutickou složkou, které přispívá k prokrvení, vypnutí, rozjasnění a ochraně pleti před předčasným stárnutím. Má výraznéné regenerační, zklidňující a zvláčňující účinky. Propůjčuje pleti zdravý, sametově hladký, matný efekt a zanechává ji jemnou a pružnou. Blahodárné účinky mýdla se umocní při používání v kombinaci s RAW pleťovým olejem dle typu pleti.

Vhodné na všechny typy pleti. Doporučujeme především ženám.

Mýdlo má jemné tóny květin a pryskyřice

Složení: Cocos Nucifera, Olea Europaea Fruit Oil, Elaeis Guineensis Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Rosa Canina Fruit oil, Calendula officinalis extract, Curcuma longa, Canarium luzonicum, Lavandula officinalis oil, Aqua. (Olivový, kokosový a certifikovaný palmový olej RSPO, za studena lisovaný ricínový, rakytníkový, šípkový a meruňkový olej, extrakt z měsíčku lékařského a mydlice lékařské, přírodní pryskyřice elemi a esenciální olej levandule lékařská, voda)

Balení: 110g +/- 10% odpar - dárková krabička

Podrobné složení

Olivový olej je vhodný pro suchou, zánětlivou, alergickou, podrážděnou, citlivou či poraněnou pokožku. Doporučuje se také k péči o velmi jemnou pokožku dětí a batolat již od prvních dní života. Zjemňuje a zvláčňuje, chrání před mrazem, urychluje hojení jizev, potlačuje lupénku i akné, je vhodný při ekzémech i bércových vředech a na popraskanou kůži.

Kokosový olej pro vytvoření pěny, výživu a regeneraci. Kokosový olej obsahuje velké množství vitamínu E, který pomáhá s hydratací pokožky, s příznaky jejího stárnutí a s poškozením kožních struktur. Olej z kokosové palmy je účinný při celulitidě, striích i folikulární keratóze. Kokosový olej poskytuje přirozenou ochranu před škodlivým UV zářením. Může být používán i při prevenci či léčbě mikrobiálních a plísňových kožních infekcí, které způsobují či zhoršují popraskané paty nebo akné. Při namíchání v nesprávném poměru však může pokožku vysušovat.

Palmový olej  použitý v našich přípravcích má certifikát udržitelnosti  zdroje. Pochází od drobných pěstitelů z Indonézie, nikoli z velkoplantážového pěstování. Olej z palmy je geneticky nezatížený a chemicky čistý na rozdíl od možné varianty v podobě slunečnicového či řepkového oleje. K výrobě mýdel a dalších kosmetických přípravků byl používán již od starověku, pro své jedinečné a ničím nenahraditelné  vlastnosti - nejvyšší obsah přírodního vitamínu E, vysoký obsah antioxidantů, vitamínů A,D,K, betakarotenu, coenzymu Q10 a vyvážené složení mastných kyselin. Vyrábí se bez hydrogeneze (bez nebezpečných trans mastných kyselin), neobsahuje cholesterol a je účinnou prevencí proti rakovině kůže. Pleť výrazně zvláčňuje, hydratuje a zpevňuje, nezanáší póry a mýdlům a šampónům zajistí potřebnou tuhost. Až 90% z jeho celkové produkce se využívá jako additivum do pohonných hmot a jen zbývajících 10% je využito pro potravinářské a kosmetické účely.

Ricinový olej z prvního, šetrného, za studena provedeného lisu. Skočec obecný (Ricinus communis), lidově ricinovník, je oblíbená okrasná rostlina známá tisíce let, nenáročná na pěstování, původem z severovýchodní Afriky a jihozápadní Asie, dnes rozšířená doslova do všech zeměpisných šířek. Ze semen skočce se lisuje ricinový olej. Ačkoliv skočec obsahuje známý jed - ricin, ricinový olej toxický není. Naopak, olej má mnoho blahodárných účinků a široké využití  ve farmacii i kosmetice. V kosmetice účinně zvláčňuje, pomáhá hloubkovému vstřebávání ostatních cenných olejů, vitamínů, minerálů a dalších výživných látek. Obnovuje růst vlasů, nehtů řas a obočí. Ricinový olej umí absorbovat veškeré nečistoty a prach z pokožky, kterou následně zanechává čistou a svěží. Po aplikaci na kůži zvyšuje syntézu kolagenu a elastinu. Je velmi mastný a viskózní. Má výrazné antibakteriální a protiplísňové účinky, je nejúčinnějším přírodním konzervantem a emulgátorem. Za studena lisovaný ricinový olej napomáhá k léčbě téměř veškerých kožních problémů, jako jsou ekzémy, suchá a popraskaná pokožka, lupénka nebo kruhy pod očima. Obsahuje velké množství mastných kyselin, které vyživují pokožku a udržují ji hydratovanou. Zároveň je zásobárnou antioxidantů, které zabraňují volným radikálům, aby pronikly do pokožky a poškodily ji.

Rakytníkový olej z prvního, šetrného, za studena provedeného lisu. Olej z rakytníku řešetlákového je označován, na základě klinických testů, jako všelék současnosti, díky svým prokázaným vyjímečným účinkům na lidský organismus.  Napomáhá k hojení prakticky všech kožních onemocnění, zvyšuje pružnost, jemnost a vitalitu pleti i vlasů, omezuje tvorbu vrásek, je účinný k regeneraci organismu po chemoterapii, na omrzliny i popáleniny, má silné antioxidační účinky a obnovuje růst zdravých buněk. Je účinný při DNĚ, revmatu, bolestech kloubů, k hojení ran, na ekzémy. Stimuluje růst tkání, hojí poranění bez jizev, chrání pokožku před volnými radikály.

Šípkový olej z prvního, šetrného, za studena provedeného lisu. Olej z šípků má silné regenerační a omlazující účinky a podporuje obnovu struktur všech vrstev pokožky. Skvěle pomáhá při hojení starých jizev a popálenin, zvyšuje vitalitu pleti a reguluje tvorbu kožního mazu. Uklidňuje záněty kůže a napomáhá jejich odstranění. Navrací pokožce pružnost a je silným antioxidantem. Blahodárně působí na všechny typy pleti, zejména na suchou, citlivou a zralou, výrazně eliminuje vrásky.

Meruňkový olej  z prvního šetrného, za studena provedeného lisu. Olej z meruňkových jader  má jedinečné pěstící, hydratační a zjemňující účinky. Obsahuje nejvyšší procento vitamínů skupiny B, dále vitamíny A a F a hodí se k ošetření úplně každého typu pleti, od mastné, smíšené, suché i zralé, po velmi suchou, citlivou a popraskanou pleť, kterou účinně regeneruje, zvláčňuje a navrací jí elasticitu. Je oblíbený i jako olej masážní v kombinaci s esenc. oleji. Jemně čistí a nezanáší póry, naopak podporuje zdravé dýchání kůže. Meruňkový olej je vhodný i pro miminka a malé děti, velmi rychle proniká pokožkou a má dobrou vstřebatelnost.

Extrakt z měsíčku lékařského a mydlice lékařské zvláčňuje, hojí, hydratuje, rozjasňuje, je účinným antimykotikem, napomáhá detoxikovat organismus, vhodný na bradavice a křečové žíly. Působí protizánětlivě. Asociuje něhu a nabíjí pozitivní energií.

Pryskyřice elemi Kanárník luzonský, rostoucí v tropických oblastech Asie, především na Filipínách produkuje hustou, lepkavou, nádherně voňavou pryskyřici, nazývanou Elemi, která omlazuje a vyhlazuje pleť, chrání proti předčasnému stárnutí, má antiseptické účinky, napomáhá hojení zánětů a rozjasňuje pleť. Je vhodná pro ošetření každého typu pleti, vykazuje výrazné tonizační vlastnosti a je účinná i při léčbě akné.

Esenciální olej z levandule lékařské získaný parovodní destilací květů levandule lékařské,  je vhodný pro ošetření všech typů pleti. Má antiseptické a hojivé vlastnosti a schopnost regulovat mazotok. Levandulová esence je vhodná k péči o pleť mastnou i suchou, na akné i další kožní problémy. Dezinfikuje, tonizuje hojí afty a opary a je účinná proti bodnutí hmyzem, který zároveň odpuzuje.

Kurkuma neboli indický šafrán je koření výrazně žluté barvy, ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého (Curcumalonga). Původ má v jižní Asii, největším producentem je Indie. Indické ženy a dívky si již od pradávna oplachují tvář ve vodě s kurkumou. Kurkuma zanechává zlatavou zář a chrání pleť před akné a podobnými kožními problémy, reguluje činnost mazových žláz, zlepšuje prokrvení, podporuje tvorbu kolagenu a tím přispívá k regeneraci kůže. Hluboce čistí a vyživuje pleť a udržuje ji elastickou a mladistvou a hydratovanou. Je účinná při ekzémech, akné i na pihy. Kurkuma patří mezi přírodní antibiotika s protibakteriálním a protivirovým účinkem. Obsahuje esenciální olej kurkumin, který má na akutní zánětlivé procesy stejné účinky jako kortizon a fenylbutazon, ale není toxický. Stovky vědeckých studií prokázaly blahodárné účinky kurkumy a proto je zařazena mezi tzv. všeléky. Obecně je považována za jednu z neúčinnějších bylin na světě.

Voda použitá při výrobě našich produktů je čistá, pramenitá, zbavená případných nečistot a těžkých kovů filtrací přes přírodní aktivní uhlí.

Aromaterapie:

Pryskyřice elemi zlepšuje náladu, osvěžuje a zbystřuje smysly. Dokáže harmonizovat, spojuje vesmír se zemí, klidní, uvolňuje mysl, podporuje meditaci, nabíjí energií radosti, lásky a něhy, zvyšuje koncentraci a vytrvalost.
Esence levandule lékařská má blahodárné účinky na nervové vyčerpání, psychické napětí, odstraňuje hysterii, depresi, silné emoce, eliminuje stres, úzkost, nespavost, migrény i ostatní bolesti hlavy, podporuje zklidnění navozuje pocity radosti čistoty a štěstí.

Novinky ze světa přírody
ZAJÍMAVOSTI ZE SVĚTA PŘÍRODNÍ KOSMETIKY

Certifikovaná kosmetika

Značení a složení kosmetiky

© Česká biokosmetika 2012 - 2019, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.