Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 700,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.12.2018
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
Co si dáváme do ledniček zajímá čím dál více lidí. A je to dobře. Vždyť strava je jedním z činitelů, které mají vliv na kvalitu naší pleti a vlasů. Je... číst celé
01.07.2018
Nová značka ALMARASOAP
Rozšířila jsem nabídku mýdel a šamponů. Za značkou Almarasoap stojí paní Veronika Machková. Mýdla jsou čisté přírodní produkty se 100% přírodními e... číst celé
11.01.2018
Nová značka RENOVALITY
Rozšířila jsem nabídku kosmetický pleťových a tělových olejů o značku RENOVALITY. Jedná se o českou rodinnou firmu, která vyrábí 100% přírodní kosmeti... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Kosmetika dle typu pleti
  3. ELEMA Luxusní živý pleťový olej Argan 30 ml

ELEMA Luxusní živý pleťový olej Argan 30 ml

Luxusní hloubková výživa se svěží palmorůžovou vůní, k ošetření, hydrataci, regeneraci a ochraně suché pleti. Bez zanechání mastného filmu obnovuje pr... celý popis
Dostupnost
Skladem 1 ks
Nejsme plátci DPH
570 Kč
ks
Číslo produktu:EMA01V
Značka:Elema
Obsah balení:30 ml
Výrobce:Elema - Dana Cinerová
Podobné produkty
  • Novinka
ELEMA Luxusní živý pleťový olej Argan 10 ml
205 Kč
205 Kč
bez DPH
Skladem u dodavatele - obvykle během 3 - 5 prac. dnů
ks
Kompletní specifikace

Luxusní hloubková výživa se svěží palmorůžovou vůní, k ošetření, hydrataci, regeneraci a ochraně suché pleti. Bez zanechání mastného filmu obnovuje pružnost a vitalitu a vyhlazuje drobné vrásky. 

Pěstící olejová dobře vstřebatelná emulze, která dodá ochranu a vitalitu suché pleti. Snadno proniká do kožních vrstev, zvláčňuje, zpevňuje, rozzáří, obnovuje elasticitu, vyživuje a  vyhlazuje vrásky. Reguluje mazotok, jemně čistí a nezanáší póry, čímž umožňuje pokožce volně dýchat.

Použití: Malé množství přípravku naneste pomocí pumpičky do čistých dlaní, rozetřete a jemně, krouživými pohyby aplikujte na pleť. Používejte dle potřeby. Před nanášením protřepejte.

Doporučení: Před použitím očistěte pleť vhodným živým mýdlem  Elema. Pro zvýšení a udržení účinku nekombinujte se syntetickými přípravky. Uchovejte v suchu při teplotách do 22°C.

Ingedients (INCI)/Složení: Simmondsia chinensis Seed oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Rosa Rubiginosa seed oil, Cymbopogon Martini Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,  Aniba Rosaeodora Wood Oil.

(Panenský Jojobový, Sacha Inchi, Arganový, Makadamiový a Šípkový olej, přírodní esenciální olej Palma Růžová, extrakt z Rozmarýnu Lékařského )

Balení: 30 ml skleněná lahvička s dávkovačem - zabaleno v papírové krabičce.

Podrobné složení

Jojobový vosk – INCI: Simmondsia chinensis Seed oil

První šetrný, za studena provedený lis. Lisují se bílá jadérka z plodů Simondsie čínské neboli Jojoby čínské, jinak známé rovněž jako pouštní ořech. Původ v Číně bychom u této rostliny hledali marně. Jojoba je plod stálezeleného dlouhověkého keře, původem pochází z Kalifornie a Mexika, dnes je hojně pěstována v Indii, Španělsku a dalších oblastech s plným sluncem a suchou lehkou půdou. Tekutý vosk, kterému se mylně říká olej, taje již při 7°C, snadno proniká do pokožky, nezanechává mastný film a stahuje a nezanáší póry. Jojobový vosk je zdravou alternativou škodlivých a k životnímu prostředí nešetrných silikonů. Svými unikátními účinky se řadí mezi nejcennější přírodní suroviny k péči o pokožku. Chrání pleť před dehydratací a stárnutím. Složením se podobá kožnímu mazu a je velmi bohatý na vitamíny A a E (omlazující a antioxidační účinek ). Podporuje hojení jizev a hodí se k ošetření každého typu pleti od suché a citlivé až po aknózní, mastnou a ekzematickou. Je vhodný také k ošetření jemné pokožky miminek a malých dětí. Eliminuje pigmentové skvrny, účinně regeneruje, vyhlazuje a chrání. Je zároveň výborným regeneračním přípravkem na vlasy, výrazně vyživuje, hydratuje, uhlazuje a zajišťuje vysoký lesk. Nezanechává mastný film, snadno se vstřebává a je účinným přírodním kondicionérem. Napomáhá ke snadnému rozčesávání vlasů po umytí. Obsahuje přírodní UV filtr 3-4.

Země původu: Uruguay

Sacha inchi olej – INCI:Plukenetia Volubilis Seed Oil

První šetrný, za studena provedený lis. Olej se získává ze semen rostliny Plukenetia Volubilis, jejíž domovem jsou tropické oblasti jižní Ameriky. Výjimečné vlastnosti této rostliny Inkové ocenili již před 3 000 let. Olej lisovaný za studena je považován, pro své unikátní vlastnosti,  za jeden z nejcennějších přírodních olejů na Zemi. Snadno proniká hluboko do pokožky a účinně ji zpevňuje a zvláčňuje, podporuje obnovu zdravých kožních buněk, je silným antioxidantem, vhodným pro každý typ pleti, včetně jemné a citlivé pleti nejmenších dětí. Pomáhá eliminovat drobné vrásky a je účinný při výskytu akné, lupénky, atopickém ekzému i seboree. Olej Sacha Inchi také napomáhá při úpravě pigmentace, reguluje mazotok, oživí unavenou a povadlou pleť, eliminuje jizvy, strie i cellulitidu. Stahuje a nezanáší póry a podporuje zdravé prokrvení a prodyšnost pokožky. Sacha Inchi je zároveň výborným prostředkém k ochraně a ošetření  všech typů vlasů, vlasových cibulek a pokožky hlavy, zejména při výskytu lupů. Napomáhá udržovat pevnost a vitalitu vlasového vlákna a hloubkově regeneruje suché a narušené vlasy, aniž by zanechal mastný film. Obsahuje přírodní UV filtr 3-4.

Fair Trade (spravedlivý obchod) – používáním tohoto oleje v našich produktech podporujeme důstojné pracovní podmínky pro místní zaměstnance drobných manufaktur v Peru.

Země původu: Peru

Arganový olej - INCI: Argania Spinosa Kernel Oil

První šetrný, za studena provedený lis. Arganový olej, označován jako „Zlato z Maroka,“ je  získáván lisováním plodů Argánie Trnité. Pravý arganový olej má svůj původ pouze a jen v Maroku. Argania Spinosa je starobylý strom (na planetě Zemi žije odhadem 60 milionů let),  který roste na jihozápadě země na úpatí pohoří Atlas. Olej z jejich plodů je výjimečný svým vyrovnaným složením nenasycených i nasycených mastných kyselin a vysokým obsahem vitamínů a dalších výživných látek. Pleť i vlasy účinně regeneruje, vyhlazuje, zjemňuje a obnovuje jejich zdravou strukturu. Je jedním z nejúčinnějších přírodních prostředků na suchou, unavenou, povadlou a zralou pleť a suché, poškozené a prořídlé vlasy. Výrazně regeneruje vlasové cibulky a pokožku hlavy, dodává vysoký lesk a vitalitu. Zanechává lehký mastný film, proto je vhodnější, při samostatném použití, na vlasové zábaly s oplachem. Má nižší vtřebatelnost, tedy pro jeho lepší průnik  do pokožky je vhodná kombinace s makadamiovým, meruňkovým, jojobovým či ricínovým olejem. Arganový olej je účinným antioxidantem a obsahuje přírodní UV filtr 3-4.

Fair Trade (spravedlivý obchod) – používáním tohoto oleje v našich produktech podporujeme důstojné pracovní podmínky zaměstnanců, převážně žen, které pracují v drobných ručních manufakturách v Maroku. Právě díky zpracování arganového oleje, který se stal hlavním vývozním artiklem této chudé africké země, se výrazně zlepšilo sociální postavení Marockých žen.

Země původu: Maroko

Makadamiový olej - INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil   

První šetrný, za studena provedený lis.  Olej je získáván se ze semen oříšků, které rostou na stromě jménem Makadamia Trojlistá (Macadamia ternifolia), která může dorůst až do výšky 10 metrů. Makadamie jsou rozšířené zejména v australských deštných pralesích, odkud postupně rozšířily do jižní Afriky a střední Ameriky. Jemný olej má složení podobné kožnímu mazu, proniká rychle do pokožkybez zanechání mastného filmu a je výborný k ochraně a ošetření všech typů pleti i jako přísada masážních olejů. Pokožce dodává výživu, ochranu a výraznou jemnost a udržuje ji pevnou, pružnou a mimořádně elastickou. Je vhodný i ošetření a ochraně jemné a citlivé pokožky malých dětí. Kombinace zinku a nenasycených mastných kyselin je ideální  k péči o suchou, zralou a povadlou pleť, kde působí jako vyhlazovač vrásek,  pleti aknózní pomáhá hojit zánětlivá ložiska. Nezanáší póry, pokožka zůstává krásně prodyšná. Zamezuje poškození buněčných membrán. Skvěle se hodí i k péči o vlasy, kde působí jako přírodní kondicionér. Unaveným a polámaným vlasům navrací pružnost, lesk a vitalitu. Má silné antioxidační účinky. Obsahuje přírodní UV filtr 3-4.

Fair Trade (spravedlivý obchod) – používáním tohoto oleje v našich produktech podporujeme důstojné pracovní podmínky pro místní zaměstnance drobných manufaktur v Namibii.

Země původu: Namibie

Šípkový olej - INCI: Aniba Rosaeodora Wood Oil

První šetrný, za studena provedený lis. Šípkový olej se lisuje z jader plodů ( šípků) jedné z nejpůvabnějších a zároveň nejúčinnějších rostlin - Růže Šípkové neboli plané, která je rozšířená v hojné míře po celé Evropě, ale i v mírnějších zeměpisných pásmech po celém světě. Hojivé schopnosti této byliny jsou unikátní a stále nedoceněné. Za studena vylisovaný olej má silné regenerační a omlazující účinky a podporuje obnovu struktur všech vrstev pokožky. Skvěle pomáhá při hojení starých jizev a popálenin, zvyšuje vitalitu pleti a reguluje tvorbu kožního mazu. Uklidňuje záněty kůže a napomáhá jejich hojení. Navrací pokožce pružnost a je silným antioxidantem. Blahodárně působí na všechny typy pleti, zejména na suchou, citlivou a zralou, výrazně eliminuje vrásky. Nezanechává pocit mastnoty, je možné jej nanášet přímo na kůži, místo krému. Nezanáší póry, pokožka ošetřená šípkovým olejem má možnost mikrocikulace, volného dýchaní a je krásně rozzářená. Výsledkem používání šípkového oleje je viditelné vyhlazení a oživení vitality pleti. Pravidelné používání přírodního šípkového oleje se také doporučuje při psoriáze, ekzémech i proleženinách . Pomůže i při stařeckých skvrnách a striích. Chrání pokožku před škodlivým slunečním zářením. Při testování různých druhů šípkových olejů jsme zjistili, že nejvyšší účinky vykazuje šípkový olej dovážený z Ruska.

Země původu: Rusko

Esenciální olej Palma Růžová (Palmarosa) - INCI: Cymbopogon Martini Oil

Původem pochází tato subtropická až tropická " Voňavá tráva ", neboli Palmarosa z Indie a z Pákistánu, postupně se rozšířila do Afriky, Indonézie a Brazílie. S palmou, krom podobných tuhých štíhlých listů, nemá nic společného. Jedná se o bylinu  s dlouhými, aromatickými stonky z čeledi lipnicovitých. Její nažloutlý éterický olej, který je získáván parovodní destilací čerstvých či suchých stvolů, se díky své svěží, nasládlé vůni s růžovými tóny a ovocnými až dřevitými podtóny, v minulosti používal v Bulharsku k padělání pravého Růžového oleje. Pro své osvěžující, antiseptické a antibakteriální vlastnosti, má Palmarosa široké uplatnění v kosmetice. Je jedním z univerzálních aromaolejů na všechny typy pleti, které pomáhají v kosmetických přípravcích vyhladit vrásky, stimulovat buněčné membrány a účinně regenerovat. Dále má schopnost hydratovat a tonizovat suchou pleť, hojit akné a kožní záněty, stahovat rozšířené póry a  regulovat mazotok, ale také pomoci při bolestech nohou a plísních chodidel. Tento éterický olej se používá pouze ve zředěném stavu.

V aromaterapii olej z Palmy růžové zklidňuje, posiluje srdce a nervovou soustavu, pomáhá odstranit nespavost, stavy úzkosti, psychickou zátěž a horkost. Je účinný při bolestech hlavy a na bolestivou menstruaci, působí i jako afrodiziakum. Pomáhá vyrovnat se s nedobrovolnou životní změnou i se ztrátou blízkých. Dodává pocit jistoty.

Země původu: Indie

Rozmarýnový extrakt - INCI: Rosmarinus officinalis

Rozmarýn lékařský je stálezelený, až dva metry vysoký keř, který se ze Středomoří postupně rozšířil do celé Evropy a téměř celého světa. Jeho jehlicovité, velmi aromatické, příjemně vonící lístky obsahuji velké množství účinných, hojivých látek. Koncentrovaný rozmarýnový extrakt je čistý přírodní produkt s vysokým obsahem antioxidačních látek. Má hustou, olejovou konzistenci, tmavohnědou barvu a příjemnou vůni extrahované byliny. Je účinným přírodním konzervantem a jeho využití v kosmetice je mnohostranné. Zabraňuje žluknutí tuků a olejů, zvyšuje oxidační stabilitu, čímž prodlužuje trvanlivost kosmetických produktů, udržuje barevnou stálost kosmetických přípravků. Vykazuje antibakteriální, protizánětlivé, regenerační, zpevňující tonizační i zklidňující účinky. Ochraňuje pokožku před volnými radikály, zlepšuje cirkulaci krve a regeneruje, eliminuje celulitidu, pomáhá při akné a komedomech. Pleť vypíná, vyhlazuje a čistí. Účinně prokrvuje pokožku vlasů, zamezuje jejich vypadávání a tvorbě lupů. Napomáhá k regeneraci vlasových cibulek. 

Země původu: Německo

Výrobce: ELEMA, Dana Cinerová, Náměstí 24, Hostinné

BLOG

Jak používat tuhý šampon?
28.05.2019 Tipy
Jak používat tuhý šampon?
Jak si poradit se „zvláštním“ pocitem na vlasech po umytí mýdlovými šampony? „Po umytí mám na vlasech zvláštní pocit. Vlasy jsou mastné a jakoby povos... číst celé
Víte co obsahuje váš opalovací krém?
20.05.2019 Tipy
Víte co obsahuje váš opalovací krém?
Začíná čas dovolené, slunce, opalování, koupání, však víte :-) Nedílnou součástí těchto radovánek je i opalovací krém. Víte jestli vás chrání nebo spí... číst celé
Jaký je váš typ pleti a jaká přírodní kosmetika na vás platí?
Jaký je váš typ pleti a jaká přírodní kosmetika na vás platí?
Která přírodní kosmetika zatočí s mastnou nebo smíšenou pletí? Posvítili jsme si na všechny typy pleti a našli pro ně vhodné řešení, které vaši pleť u... číst celé
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
29.12.2018 Tipy
Chemie v kosmetice: Na co si dát pozor?
Chemie v kosmetice dnes už není žádným tajemstvím stejně jako fakt, že nám škodí. Podívali jsme se na zoubek těm nejvíc škodlivým látkám, které v kos... číst celé
Novinky ze světa přírody
FACEBOOK
INFORMACE PRO VÁS
VŠE O NÁKUPU
Facebook
© Česká biokosmetika 2012 - 2019, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.